Céges rendezvény

Profilunkhoz tartoznak a különböző céges rendezvények, partnertalálkozók, karácsonyi ünnepségek szervezése, kávészünetek, konferenciák lebonyolítása, akár ültetett díszvacsorára, vagy virslis-szendvicses büféreggelire legyen szükség.

Vendégeink felejthetetlen élményét és a megrendelőink elégedettségét a kreatív megoldásokkal, vendégszerető személyzettel, szórakoztató műsorokkal és fantasztikus ételekkel érjük el.

Dekoráció

Céges dekorációnak választhatunk különböző dekor elemeket, jégszobrot, a cég színeiben pompázó világítást, természetesen a virág dekor mellett.

Extra szolgáltatások

A céges rendezvény legfontosabb eleme a jól megválasztott szolgáltatások sora, hiszen vendégeink évről évre különböző rendezvényeken vesznek részt, ezért törekszünk arra, hogy a lehető legváltozatosabb és legújabb szolgáltatásokkal tudjuk elkápráztatni a vendégeket azért, hogy az esemény kellemes emléke sokáig éljen a meghívottakban. A különböző eseményekhez különböző szolgáltatásokat választhatunk, nem mindegy, hogy családi napra, dolgozói karácsonyi partira vagy partnertalálkozóra készülünk.