Esküvő

Mindenki számára a legfontosabb esemény az életében az esküvője, egy felejthetetlen és megismételhetetlen nap, amikor mindennek tökéletesnek kell lennie.

Szívügyünk, hogy a nagy nap számotokra a legtökéletesebben sikerüljön. A helyszín kiválasztásától a menü és a díszítés kiválasztásán át minden apró részletre ügyelünk, legyen az meghitt kerti esküvői fogadás vagy fényes, bőkezű báltermi ünnepély. Célunk a mesés ételt, rendkívüli stílust és szolgáltatást ötvözni az igényeiteknek megfelelően.

Ahhoz, hogy megfelelő esküvőt szervezzünk meg kell ismernünk a leendő párt, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a személyes találkozóra, a beszélgetésekre. Így kaphatunk pontosabb képet az elképzelésekről, az ételeket, színeket, stílusokat esetleg családi hagyományokat illetően.

Dekoráció

Az ünnep hangulatát meghatározza a dekorációnk, választhatunk meghitt, meleg színeket, formákat, virágokat, illetve elegánsan fényűző dekorálást. A helyszín bejárása alkalmával érdemes átgondolni, hogy milyen díszítésre lesz szükség, mi az elképzelés. Kreatív dekoratőrünk megvalósítja az elképzelhetetlent, törekszünk az egyediségre és a színvonalas megvalósításra.

Zene

Nagyon fontos tényezője az estének. Több lehetőséget (zenekar vs. DJ) is kínálunk, a személyes találkozó során pedig bemutatjuk, hogy melyik lehetőségnek melyek az előnyei, hogy számotokra megfelelőt tudjátok választani.

Csokoládészökőkút

Desszertnek választhatjuk a manapság divatos és nagyon finom csokoládészökőkutat, ami a vendégek kedvence lesz. Bővebb információt itt olvashat.

Fotó

A szép emléket nem csak szájhagyomány útján adhatjuk át gyermekeinknek, ügyes fotósunk megörökíti a kellemes élményeket és a váratlan helyzeteket.