Helyszínek

Ráday Kastély (Pécel)

A barokk kastélyt 1722 és 1730 között építették, belső tereit freskók, aranyozott stukkók díszítik, emeleti díszterme és néhány külön álló, de egybenyitható szobája (szintén festményekkel gazdagon díszített) várja a vendégeket, ültetett és álló fogadások megrendezésére tökéletes. A bálteremből csodás kilátás nyílik az ősfás parkra. Kertje gondozott, fogadásra és kültéri rendezvények lebonyolítására alkalmas. Budapest belvárosából fél óra alatt megközelíthető, illetve a 0-s autópályáról 2 percre található.

Helység Ültetett étkezés Állófogadás
Díszterem 90 fő 180 fő
Grófi-szoba 20 fő 30 fő
Grófnői-szoba 20 fő 30 fő
Könyvtárterem 50 fő 90 fő

Malonyay Kastély (Halásztelek)

A neoreneszánsz kastély 1892-ben épült, amit tökéletes állapotban restauráltak, belső terei gazdagon díszítettek, márvánnyal burkoltak, a falakat kárpit borítja, az épületben több kristálycsillár szolgáltatja a világítást. Csodás díszterme ablakaiból a parkra tekinthetünk. Nagyméretű ősfás parkja szépen gondozott, szabadtéri rendvényekre, fogadásokra és esküvői szertartásra is alkalmas. Dísztermén kívül, még igénybe vehető több külön terem és a pince szint. A kastélyt Budapest belvárosából fél óra alatt érhetjük el autóval, illetve a 0-s autópályától 5 percet kell utaznunk.

Helység Ültetett étkezés Állófogadás
Díszterem és előtér 100 fő 140 fő
Konferencia termek 50 fő 70 fő

Barabás Villa (Budapest)

Budapest szívében a Városmajor utcában található villaépület. Különlegessége, hogy a villa épületéhez tartozik egy 2000 m2-es csodás, hangulatos mediterrán kert, a villa és környezete tökéletes állapotban vannak felújítva. A különálló konferencia terem modern faburkolatot kapott, ezeken kívül még lehetőség van igénybe venni a vincellér házban található borospince jellegű termet vagy a kiállító termet.

Helység Ültetett étkezés Állófogadás
Villa épület 30 fő 50 fő
Konferencia terem 100 fő 150 fő
Kiállító terem 40 fő 60 fő
Vincellérház 40 fő 50 fő

Tropicarium (Budapest)

Több olyan hely van az országban, ahol cápát vacsorázhatunk, de ahol kimondottan cápákkal tölthetjük az estét, olyan csak egy van. Ez a Tropicarium. Berendezése modern stílusú, de a sok tölgyfa burkolatnak köszönhetően nagyon barátságos. A nagy belmagasság miatt lehetőség volt egy galéria kialakítására ezért összesen 100-120 embert is le tudunk ültetni. Az akváriumban több fajta cápa, ragadozóhal és 500 kisebb halfaj is látható, ami abszolút látványt nyújt a vendégeknek.

Bliber Rendezvényház (Budapest)

A főváros közepén, a Pesti oldalon találjuk a Bliber rendezvényházat, a több mint száz éves bérházból kialakított rendezvényház több teremmel és emelettel várja a vendégeket. Felső szinten található a nagyobb színház terem, a földszinten pedig több kisebb termet az úgynevezett lovagtermeket találjuk, ezek a termek összenyithatóak vagy leválaszthatóak igény szerint, ennek köszönhetően a nagy előnye, hogy az egész kis létszámú rendezvényeknek is megfelelő helyet lehet benne kialakítani.